Recept a befogadáspárti győzelemhez: síró gyerekek és némi fake news

/ 2018.06.28., csütörtök 09:05 /
Recept a befogadáspárti győzelemhez: síró gyerekek és némi fake news

Van az a liberális nyomás, amely még Donald Trumpot is meghátrálásra kényszeríti. A csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasz megnézte, mi kellett ehhez a befogadáspárti győzelemhez ezekben a bevándorlásellenes időkben: síró gyerekek és némi fake news.

címlap

 

Donald Trumpot könnyű nem szeretni, de még így is egészen példa nélküli az az össztűz, amely az amerikai elnökre irányult az elmúlt hónapokban. Nem csak szokásos ellenségei, a baloldali-liberális elit és a média támadta, hanem az egyházak, a pápa, republikánus politikusok, jobboldali megmondó emberek, sőt saját családtagjai is. Felesége és gyermeke is kérték, hogy tegyen valamit, és vessen véget az illegális bevándorló családok szétválasztásának, amely május elején lett általános gyakorlat a mexikói határon.

Trump végül engedett a nyomásnak. De valóban ennyire fekete-fehér a helyzet? Tényleg helytállók a koncentrációs táborokról szóló hasonlatok? És mekkora a gyerekeiket magukkal hurcoló szülők felelőssége?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a Heti Válasz legfrissebb számában, amelyet jelenleg a Digitalstandon vásárolhatnak meg.

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Baljós árnyak a magyar Microsoftnál

Váratlanul felállt székéből a magyar Microsoft ügyvezetője. Nem ez az első baljós árny a vállalatnál: fél éve elcsapták állami viszonteladóikat, két volt vezetőjük kormányzati mentőövet kapott, és a hírek szerint az amerikai hatóságok is vizsgálódnak az ügyben.

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.