Sárlavina, hurrikán, földrengés – fotókon az elmúlt napok csapásai

/ 2017.09.11., hétfő 09:12 /

Sárlavina, hurrikán és földrengés két kontinensen – rémes katasztrófák sújtják az emberiséget. Az alábbi néhány fotó egytől egyig az elmúlt napokat dokumentálja.

Az olasz tűzoltóság által közreadott kép az éjszakai vihar miatt árvíz sújtotta olaszországi Livornóról szeptember 10-én. A természeti katasztrófában hatan meghaltak, többen eltűntek

Fotó: MTI/EPA/Olasz tűzoltóság

Sárral borított utca Livornóban

Fotó: AFP/Europress

A Mexikó délnyugati térségében pusztító 8,1-es erősségű földrengés halálos áldozatainak száma 90-re emelkedett. Mexikó csendes-óceáni partvidékén szökőárriadót rendeltek el. Enrique Pena Nieto mexikói elnök háromnapos nemzeti gyászt hirdetett előző nap

Fotó: AFP/Europress/Mario Vazquez de la Torre

Megrongálódott lakóház belseje a mexikói Oaxaca állambeli Juchitán városban

Fotó: AFP/Europress/Ronaldo Schemidt

Az Irma hurrikán pusztításának nyomai Szent Márton szigetén a karibi térségben

Fotó: AFP/Europress/Martin Bureau

Havanna, Kuba

Fotó: AFP/Europress/Yamil Lage

Az Egyesült Államok területére már csökkent de még mindig pusztító erővel érkezett a vihar. Elakadt autó Fort Lauderdale-ben

Fotó: AFP/Europress

Megrongált épületek Miamiban

Fotó: AFP/Europress

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ima Magyarországért Madridban

A Kodály-év alkalmából Gráf Zsuzsanna, az Angelica Leánykar vezetője fesztivált rendezett, és a kórus hamarosan Spanyolországba viszi Kodály és a magyar zene hírét.

Ha ezt elolvassa, lehet, hogy elmegy a kedve a válástól

Döbbenetes a hasonlóság Cserna Antal és az általa alakított pap, Iván élete között: a Pécsi Nemzeti Színház előadásában, az Ádám almáiban játszott szerepéért megkapta a Vidéki Színházak Fesztiválján a legjobb férfi színésznek járó díjat. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Mi történik a dunaszerdahelyi stadionban?

Teltházas otthoni mérkőzések, fantasztikus hangulat, a kárpát-medencei magyarok találkozóhelye. Ezt jelenti az FC DAC 1904 Dunaszerdahely futballcsapata. A fiúkat a gödörből tavaly kihúzó edző, László Csaba szerint ez nem véletlen. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.