Szigetország a ködben – mit akarnak még az angolok az Európai Uniótól?

/ 2018.07.26., csütörtök 16:15 /
Szigetország a ködben – mit akarnak még az angolok az Európai Uniótól?

Két évvel a népszavazás után a brit kormány eljutott odáig, hogy egyáltalán eldöntse, hogyan szeretne kilépni az EU-ból. A digitális Heti Válasz legfrissebb számában bemutatjuk, véget ér-e ezzel a kapkodás és káosz időszaka, vagy most kezdődik csak igazán.

Hazaárulók, vazallusok, a szar polírozása – elég erős szavakat és érzelmeket váltott ki az amúgy általában jól nevelt brit konzervatív politikusokból az, hogy két év sodródás után a brit kormányfő végül is elárulta, hogyan is képzeli el a távozást az Európai Unióból. De vajon mennyi esélye van annak, hogy az Európai Unió belemegy a Theresa May által felkínált alkuba? És ha meg is születik a megállapodás, vajon May keresztül tudja-e verni a vele ellenséges parlamenten? Vagy már egy másik brit kormány, esetleg egy újabb népszavazás dönthet a kilépés feltételeiről, netán a bentmaradásról?

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletek a friss Heti Válaszban. Lapunk jelenleg csak elektronikus formában kapható a Digitalstand.hu oldalon. Csak egy kattintás!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.